SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

За нас

Започнете работа при нас

Започнете работа при нас

Защо е важно да работиш за каузата на SOS Детски селища България?

Ако мечтаете да се присъедините към отдаден и устойчив екип, в който можете да се развивате и да придобивате нови умения като допринасяте за развитието на програмите и услугите за деца и младежи в риск на SOS Детски селища България, ще се чувствате комфортно с нас.

Приветстваме инициативността, постоянството и креативността като предоставяме възможности за встъпително обучение и придобиване на ценен опит и практики. Стремим се да поддържаме добра работна среда и фирмена култура, в която задачите се изпълняват с позитивно настроение и екипен дух.

Вижте нашите отворени позиции

Социален работник в център за обществена подкрепа „Шанс“ – София

Сдружение SOS Детски селища България търси да назначи Социален работник в център за обществена подкрепа „Шанс“ - София. В случай, че проявявате интерес запознайте се с приложената обява.

Вижте повече

ЕКСПЕРТ ПРОГРАМИ ЗА ЛОЯЛНОСТ

Сдружение „SOS Детски селища България“ търси да назначи експерт ЕКСПЕРТ ПРОГРАМИ ЗА ЛОЯЛНОСТ.

Вижте повече

Психолог в център за обществена подкрепа „Шанс“ – София

Сдружение SOS Детски селища България търси да назначи Психолог в център за обществена подкрепа „Шанс“ - София. В случай, че проявявате интерес запознайте се с приложената обява.

Вижте повече

Национален Изпълнителен Директор

SOS Детски селища България търси посветен и вдъхновяващ лидер (Национален Изпълнителен Директор), който да изведе организацията на следващо ниво на развитие.

Вижте повече
X