SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

За нас

Започнете работа при нас

Започнете работа при нас

Защо е важно да работиш за каузата на SOS Детски селища България?

Ако мечтаете да се присъедините към отдаден и устойчив екип, в който можете да се развивате и да придобивате нови умения като допринасяте за развитието на програмите и услугите за деца и младежи в риск на SOS Детски селища България, ще се чувствате комфортно с нас.

Приветстваме инициативността, постоянството и креативността като предоставяме възможности за встъпително обучение и придобиване на ценен опит и практики. Стремим се да поддържаме добра работна среда и фирмена култура, в която задачите се изпълняват с позитивно настроение и екипен дух.

Вижте нашите отворени позиции

Търсят се приемни семейства за SOS Детско селище Трявна

SOS Детски селища България стартира кампания за привличане на приемни родители за детското си селище в Трявна

Вижте повече

СЪТРУДНИК, СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ – ВЪЗПИТАТЕЛ

SOS Детски селища България търси да назначи СЪТРУДНИК, СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ – Възпитател в Център за настаняване от семеен тип за деца от 14 до 18 г. ( SOS Младежки дом ), гр. София  

Вижте повече

СОЦИАЛЕН РАБОТНИК

Сдружение SOS Детски селища България търси да назначи Социален работник в Център за обществена подкрепа гр. Велико Търново.

Вижте повече
X