SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Подкрепете дете

Какво е SOS Приятел?

Какво е SOS Приятел?

Понякога родителите не могат да се грижат за децата си сами, понякога децата губят родителите си или изобщо не ги познават – това са децата, които имат нужда от Вашата подкрепа. Тя ще осигури качествена грижа в дългосрочен план за над 800 деца от тях.

Чрез ежемесечна дарителска вноска от 20 лева, 10 лева или всяка друга сума символично придружавате децата по пътя на тяхното израстване, ставате съпричастни към нуждите им, всеки ден, за да могат те да израснат сред топлината и сигурността на семейството, да получат образование и да се подготвят за бъдещия си самостоятелен живот.

 

Стани SOS Приятел с редовни месечни дарения от 20, 50 или 100лв.

С попълването на формата се съгласявате, че сте прочели и приемате Общите условия за извършване на автоматични месечни дарения. За успешна регистрация, след като попълните тази и следващата форма, с данните на Вашата карта, моля кликнете върху линка на прозореца „Успешна оторизация, може да стратирате приложението от тук.“

Имате въпрос? Свържете се с нас!

Моника Атанасова

Експерт програми за лоялност

+359 885 999 531 или monika.atanasova@sosbg.org


Вашите дарения са защитени и ще бъдат обработени от Epay.bg от името на SOS Детски селища България. Тези дарения ще виждате в банковото ви извлечение като: BGR Sofia ePay Plc Retail PCI
secure img epayepay spotlight img
 

С вашата подкрепа се грижим за над 800 деца, младежи и техните семейства:

X