SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Подкрепете дете

Кампании

Кампании

Пак ще бъде Коледа за всяко дете

Всяко дете заслужава да живее пълноценно, с радост в сърцето, в любящо семейство и сред уют. Стани дарител и помогни пак да има Коледа за децата в риск. Те имат нужда от твоята подкрепа.

Вижте повече

Кампания ‘Направи промяна в живота на поне едно дете’

Никое дете не трябва да расте, разделено от родителите си, да е нещастно и самò. Искаш ли да направиш промяна в живота на поне едно дете? Стани дарител с редовни месечни вноски сега.

Вижте повече

Кампания „Превенция на изоставянето. За да няма изоставени деца“

SOS Детски селища България подкрепя самотни майки, жертви на насилие, за да не изоставят децата си. Подкрепи ги и ти като станеш редовен дарител.

Вижте повече

Свилен от „Остава“: Стани ВЕЛИКАН!

Аз съм Свилен от "Остава" и подкрепям SOS Детски селища България.

Вижте повече

Кампания „На море за първи път“

Всеки говори за море. Нека помогнем на децата в риск да изживеят най-голямата си мечта това лято и да видят морето за първи път.

Вижте повече

Кампания „Една прегръдка не топли цял живот“

Кампанията на SOS Детски селища България „Една прегръдка не топли цял живот“ е първата по рода си кампания, организирана от неправителствена организация за привличане на дарители с постоянни месечни дарения чрез канал ФЕЙС-ТУ-ФЕЙС или Лице в лице.

Научете повече

 

 

X