SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Подкрепете дете

Кампании

Кампании

Подкрепете децата в затруднение да тръгнат на училище!

Правото на образование е право на всички деца, а наш дълг като възрастни, е да го осигурим. Подкрепете децата в затруднение да тръгнат на училище. Дарете сега!

Вижте повече

Кампания „Детството е важно!“

Във всеки един момент от раждането ни и първите прегръдки на мама и тате, през детството и юношеството, до абитуриентската глъч и важните решения за бъдещето, кой е до теб? Кое е важно?  Колко остава до пълната самостоятелност – 1, 2, 3, 4...12? А дали наистина има раздяла с любимите хора? Отговорът е само един - детството е важно! Затова, стани редовен дарител и направи възможно детството за децата, за които SOS Детски селища се грижи.

Вижте повече

Всяко дете заслужава Великден!

В кръга на нашето семейство се наслаждаваме на ароматите, които ни връщат в детството Не всички деца имат такъв късмет. Позволете и на децата, за които се грижим в SOS Детски селища, да създават спомени на този Великден.

Вижте повече

Търсят се приемни семейства за София и за SOS Детско селище Трявна

SOS Детски селища България стартира кампания за привличане на приемни родители в София и за SOS Детско селище Трявна. Кампанията започва на 1 април и ще продължи до 30 април 2022 г.

Вижте повече

Пак ще бъде Коледа за всяко дете

Всяко дете заслужава да живее пълноценно, с радост в сърцето, в любящо семейство и сред уют. Стани дарител и помогни пак да има Коледа за децата в риск. Те имат нужда от твоята подкрепа.

Вижте повече

Кампания „Една прегръдка не топли цял живот“

Кампанията на SOS Детски селища България „Една прегръдка не топли цял живот“ е първата по рода си кампания, организирана от неправителствена организация за привличане на дарители с постоянни месечни дарения чрез канал ФЕЙС-ТУ-ФЕЙС или Лице в лице.

Научете повече