SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Подкрепете дете

Общи условия за месечни дарения

Общи условия за месечни дарения

Общи условия за извършване на автоматични месечни дарения чрез ePay.bg/Nuvei

Регистрацията за автоматични месечни дарения през системата на ePay.bg/Nuvei се извършва на сайта или на лендинг страници на SOS Детски селища България. След избор на сума за месечно дарение и попълване на регистрационна форма, Дарителят се прехвърля на страницата на ePay.bg/Nuvei.  На нея Дарителят въвежда данни във всички задължителни полета и потвърждава първото си месечно дарение.

Автоматичните месечни дарения чрез ePay.bg/Nuvei се осъществяват с банкови карти Visa, VISA Electron и MasterCard.

С успешното потвърждение на първото си месечно дарение, Дарителят се съгласява системата на ePay.bg/Nuvei да извършва автоматично месечно плащане към SOS Детски селища България, докато сам/а не избере да промени сумата или да го прекрати. Всяко следващо автоматично дарение ще бъде със същата стойност като първоначално избраното от Дарителя и ще се превежда на същата дата, на която е направено последното плащане от посочената банкова карта.

Дарителят може да промени сумата на месечното си дарение, като се свърже с представител на SOS Детски селища България на е-мейл sponsor@sosbg.org или по телефон на 0885 999 531. След това Дарителят може да направи нова регистрация с желаната от него сума, следвайки стъпките, описани по-горе. При изтичане валидността на банковата карта, Дарителят трябва отново да се регистрира с новоиздадената карта за автоматично месечно дарение в системата на ePay.bg/Nuvei.

Дарителят може да прекрати месечните си дарения като ни се обади на телефон 0885 999 531Работното ни време е от понеделник до петък, от 9 ч. до 17.30 ч.

Автоматичните месечни дарения се извършват в съответствие с Общите условия за ползване на системата за онлайн разплащания на ePay.bg/Nuvei.