SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

За медиите

Галерия

Галерия

„Първото семейство“ – специална прожекция на филма и „25 мига от детството“ – премиера на книгата

На 19 октомври от 17:00 ч. в Културен център G-8 се състоя прожекция на документалния филм „Първото семейство“, посветен на 25-годишнината от създаването на SOS Детско селище Трявна. Събитието се организира от Сдружение SOS Детски селища България, част от голямото международно семейство „SOS Children’s Villages International“, което се грижи за близо 2,500,000 деца в 135 страни по света. Документалната лента е продукция на БНТ с автор Геновева Радева, режисьор Николай Василев и оператор Недялко Данов.

Вижте повече

25 ГОДИНИ SOS ДЕТСКО СЕЛИЩЕ ТРЯВНА

На 23 октомври бяха отбелязани 25 години от създаването на SOS Детско селище Трявна. Рожденият ден на първото SOS детско селище в България събра на едно място нови и стари приятели на Организацията, сред които имаше официални гости, спонсори, корпоративни партньори, медии, посланикът ни на добра воля – Краси Балъков, бивши служители и млади хора, израснали в общността на SOS детското селище.

Вижте повече

ПРИКАЗКИ-НЕПРИКАЗКИ ЗА ВЪЗРАСТНИ

Отбелязахме рождения ден на SOS Центъра ни за обществена подкрепа във Велико Търново с Пощенска кутия за приказки и Гери Турийска, Мариана Векилска, зам.-министър на труда и социалната политика Роси Димитрова, Башар Рахал и Камен Алипиев Кедъра. Беше приказно, вълшебно и емоционално.

Вижте повече
X