SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

За медиите

Галерия

Галерия

Заключително събитие с NIVEA в Capella Play

По повод финала на четвъртото издание на инициативата екипът на NIVEA България реши да зарадва децата от приемните семейства на SOS Детски селища България като организира събитие специално за тях. Подкрепата и любезното гостоприемство на детски центрове Capella Play донесоха на децата от софийските ни приемни семейства хиляди усмивки и щастие и допринесоха за превръщането на един обикновен ден в незабравим за тях празник.

Вижте повече

Годишни награди „Едно семейство“

Снимки от официалната церемония по връчването на годишните награди на SOS Детски селища България „Едно семейство“. Сред гостите бяха корпоративни и медийни партньори, индивидуални дарители и SOS съмишленици. Всички те отпразнуваха значителните приноси на всеки един от това голямо и единно SOS семейство. Водещ на събитието беше пленителната Елена Петрова, посланик на добра воля на организацията.

Вижте повече

Sofia Riders в подкрепа на SOS Детски селища България

На 22 декември 2018 г. Sofia Riders, преоблечени като белобрадия старец, обиколиха улиците на София с мотори, за да заредят с празничен мото дух жителите на столицата, а като за финал приключиха обиколката в SOS Младежки дом „Мечтатели“, където подариха на младежите и децата от SOS приемните ни семейства в София подаръци… МНОГО подаръци.

Вижте повече

Наум Шопов и младежите

Domino's Pizza Bulgaria и Naum Shopov / Наум Шопов обединиха усилия, за да подкрепят младежите, за които Сдружение SOS Детски селища България се грижи. За целта Domino’s Pizza създадоха специалната пица „Наум“, при поръчването на която 2 лева от стойността й отиват за SOS каузата. Старт на кампанията беше даден на 7 декември, а на 11 декември се състоя и първата среща на Наум Шопов с младежите от SOS Младежки дом „Мечтатели“.

Вижте повече

The Kids From SOS Tryavna Welcomed Stana Katic

На 4 ноември SOS Детско селище Трявна се превърна в малка снимачна площадка. Причината - Stana Katic, звездата от сериалите „Касъл“ и „Забравена“, организира кино уъркшоп за децата от SOS приемните ни семейства в детското селище. Малчуганите имаха възможност да се потопят в магията на киното.

Вижте повече

„Първото семейство“ – прожекция и „25 мига от детството“ – премиера

На 19 октомври от 17:00 ч. в Културен център G-8 се състоя специална прожекция на документалния филм „Първото семейство“ и премиера на книгата "25 мига от детството" - посветени на 25-годишнината от създаването на SOS Детско селище Трявна.

Вижте повече
X