SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

За медиите

Галерия

Галерия

Sofia Riders в подкрепа на SOS Детски селища България

На 22 декември 2018 г. Sofia Riders, преоблечени като белобрадия старец, обиколиха улиците на София с мотори, за да заредят с празничен мото дух жителите на столицата, а като за финал приключиха обиколката в SOS Младежки дом „Мечтатели“, където подариха на младежите и децата от SOS приемните ни семейства в София подаръци… МНОГО подаръци.

Вижте повече

Наум Шопов и младежите

Domino's Pizza Bulgaria и Naum Shopov / Наум Шопов обединиха усилия, за да подкрепят младежите, за които Сдружение SOS Детски селища България се грижи. За целта Domino’s Pizza създадоха специалната пица „Наум“, при поръчването на която 2 лева от стойността й отиват за SOS каузата. Старт на кампанията беше даден на 7 декември, а на 11 декември се състоя и първата среща на Наум Шопов с младежите от SOS Младежки дом „Мечтатели“.

Вижте повече

The Kids From SOS Tryavna Welcomed Stana Katic

На 4 ноември SOS Детско селище Трявна се превърна в малка снимачна площадка. Причината - Stana Katic, звездата от сериалите „Касъл“ и „Забравена“, организира кино уъркшоп за децата от SOS приемните ни семейства в детското селище. Малчуганите имаха възможност да се потопят в магията на киното.

Вижте повече

„Първото семейство“ – прожекция и „25 мига от детството“ – премиера

На 19 октомври от 17:00 ч. в Културен център G-8 се състоя специална прожекция на документалния филм „Първото семейство“ и премиера на книгата "25 мига от детството" - посветени на 25-годишнината от създаването на SOS Детско селище Трявна.

Вижте повече

25 ГОДИНИ SOS ДЕТСКО СЕЛИЩЕ ТРЯВНА

На 23 октомври бяха отбелязани 25 години от създаването на SOS Детско селище Трявна. Рожденият ден на първото SOS детско селище в България събра на едно място нови и стари приятели на Организацията, сред които имаше официални гости, спонсори, корпоративни партньори, медии, посланикът ни на добра воля – Краси Балъков, бивши служители и млади хора, израснали в общността на SOS детското селище.

Вижте повече

ПРИКАЗКИ-НЕПРИКАЗКИ ЗА ВЪЗРАСТНИ

Отбелязахме рождения ден на SOS Центъра ни за обществена подкрепа във Велико Търново с Пощенска кутия за приказки и Гери Турийска, Мариана Векилска, зам.-министър на труда и социалната политика Роси Димитрова, Башар Рахал и Камен Алипиев Кедъра. Беше приказно, вълшебно и емоционално.

Вижте повече
X