SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

ТЪРСИМ

Консултант привличане на Корпоративни дарители

 

Чрез Вас една добра идея би могла да намери много приятели

 

Комуникативни сте, общуването с хора ви доставя удоволствие, не се отказвате при трудности и постигате поставените цели. Имате амбиция и тя е водещата ви сила. Социалните каузи са важна част от ценностната ви система.

Изпратете своята автобиография и мотивационно писмо на адрес: rumiana.jeleva@sosbg.org и станете част от екипа ни!

Очакваме да планирате и осъществявате дейности по набиране на средства и привличане на подкрепа към каузата „SOS Детски селища“ чрез:

  • Разработване и реализиране на конкретни проектни предложения, насочени към корпоративни партньори, техните клиенти и служители;
  • Договаряне, организиране и провеждане на кобрандирани кампании и по механизма на „Маркетинг, свързан с кауза“;
  • Организиране на цялостния процес по производство и продажба на SOS коледни картички към корпоративни партньори;
  • Набиране на предметни дарения за нуждите на проектите и програмите на Сдружението.

Изискванията към вас са: да познавате бизнес сектора в България, да имате умения за убеждаване на бъдещи корпоративни партньори, висше образование в областта на продажби и маркетинг ще се смята за предимство.

Предлагаме ви: Да станете част от екипа на една от най-големите международни организации с ноу-хау в грижата за деца; начално обучение, свързано с професионалното ви развитие; интересна и удовлетворяваща работа; възнаграждение, обвързано с постигнатите резултати, гъвкаво работно време.

Срок за подаване на документи – до намиране на подходящите кандидати. Ще се свържем само с одобрените кандидати. Предоставените от Вас данни ще бъдат разгледани конфиденциално.

X