SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Универсум В – заедно за по-добро вкъщи!

 

19/10/2020 – Фирмата „Универсум В“, която предлага различни продукти и решения за по-доброто вкъщи, реши да прегърне и SOS каузата, за да подсигури по-доброто вкъщи на децата, за които сдружение SOS Детски селища България се грижи. Един от продуктите на „Универсум В“ е професионалният лихвен калкулатор, който се продава и онлайн на сайта им чрез абонаментни планове за различни периоди. От фирмата ще заделят 30% от всяка продажба на абонаментен план в подкрепа на SOS каузата, за период от една година.

Професионалният калкулатор е най-удобният инструмент за професионалистите: счетоводители, юристи, ЧСИ, адвокати, прокурори, съдии или заинтересовани лица, които трябва да изчисляват лихви върху много задължения, възникнали по различно време и в различни периоди, а тяхното погасяване не е ставало изцяло или поне не винаги. Идеален инструмент за коректно уреждане на отношения между клиенти на комунални дружества.

Какво представлява калкулаторът може да видите тук . 

А обучения за ползването му може да намерите тук