SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

УниКредит Кънсюмър Файненсинг дари 23 027 лева на SOS Детски селища България

30/09/2019 – Водещото дружество за потребителско финансиране УниКредит Кънсюмър Файненсинг дари 23 027 лева за децата и младежите, обхванати в програмите на SOS Детски селища България. Средствата бяха събрани от 1 до 30 юни в рамките на кампанията „Заедно сбъдваме детски мечти“, като за всеки отпуснат кредит в периода на кампанията УКФ дари по 1 лев на SOS Детски селища България. В кампанията, за същия период, се включиха и верига магазини Практикер и Зора, с което общата сума на дарението стана 25 127 лева.

Събраната сума  ще бъде използвана за покриване на разходи, свързани с отглеждането и възпитанието на децата, за които Сдружението се грижи.

Дарителският чек бе връчен на 25 септември на г-жа Валерия Георгиева, Национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България от Изпълнителния директор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг – г-н Ивайло Главчовски, който обеща, че УКФ ще продължи и занапред да подкрепя дейността на Сдружението.