SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Централен кооперативен съюз – отново в помощ на семействата, които подкрепяме чрез SOS Центровете ни за обществена подкрепа

27/01/2022 – В тази неспокойна и трудна икономическа ситуация за поредна година Централният кооперативен съюз (КООП) подпомага най-нуждаещите се семейства, с които SOS Центровете ни за обществена подкрепа работят. Те ще получат базови хранителни продукти, които представляват някои от най-важните и традиционни за българското семейство храни: боб, леща, брашно, олио, захар и т.н.

SOS Центърът ни за обществена подкрепа „Шанс” в София вече дарява продуктите на най-нуждаещите се семейства, с които работи и подкрепя по различни начини.

„Благодарни сме на Централен кооперативен съюз за помощта, защото в тежките икономически ситуации най-засегнати са най-уязвимите групи“, споделя Екатерина Христова, Ръководител на SOS Центъра за обществена подкрепа в София.

 

X