SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Търговска верига CBA-Kome стартира партньорство със Сдружение SOS Детски селища България

09/07/2019 – Търговска верига CBA-Kome и Сдружение SOS Детски селища България стартираха партньорство, за да гарантират качествена семейна грижа за децата от приемните семейства на Сдружението. CBA-Kome избра да подкрепи SOS каузата, защото вярва, че „Никое дете не трябва да расте само“. Така ще се казва и инициативата, в рамките на която всички клиенти на CBA-Kome могат да ни подкрепят.

Кампанията стартира на 20 юни и ще продължи до 20 юли, като ще обхване 33 супермаркета на територията на София. В периода на кампанията клиентите на CBA-Kome ще имат възможност да направят дарение в размер на 1 (един) лев в подкрепа на SOS каузата при плащане на закупените от тях стоки на касите на супермаркетите. Дарената сума ще бъде удържана заедно с цената на закупените от клиентите стоки. Дарението ще бъде отразено с отделна позиция в касовия бон, издаван на касите на CBA-Kome.

Събраните средства ще постъпват по сметка на SOS Детски селища България и ще бъдат изразходвани за предоставянето на качествена семейна грижа за децата от 69 SOS приемни семейства на Сдружението в София, Перник, Велико Търново, Габрово и SOS Детско селище Трявна.

„Радваме се, че имаме нов партньор в лицето на CBA-Kome и предварително благодарим на всички техни клиенти, които ще дарят в подкрепа на SOS каузата, защото така даваме шанс на повече деца да растат в семейство“, сподели Валерия Георгиева, Национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България.