SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

SOS Детски селища България и Fornetti България с нова кампания

04/04/2019 – Fornetti България стартира кампания в партньорство с SOS Детски селища България. В подкрепа на проекта в рамките на 1 месец повече от 3 милиона опаковъчни торбички ще бъдат разпространени в над 300 локации в страната. Потребителите ще могат да дарят 1 лв., като изпратят кратко съобщение с цифра „1“ на 1287.

Логото на SOS Детски селища България стои редом до ароматния и вкусен бранд Fornetti от есента на 2017 година. Очакваме с нетърпение новата кампания, която стартира сега през април. И малки, и големи обичат Fornetti, а ние вярваме, че сред тях ще намерим много нови приятели, които ще подкрепят SOS каузата с изпращане на sms на номер 1287. Благодарим от все сърце на нашите партньори от Fornetti, с чиято помощ децата в риск, за които нашата организация се грижи, ще могат да изживеят светлото и безоблачно детство, което заслужава всяко едно дете“, каза Соня Живкова, директор „Фондонабиране корпоративни партньорства“ в SOS Детски селища България.

Това е втората съвместна кампания между двете организации за последните 3 години. Радваме се, че отново ще можем да помогнем за това децата на България да живеят в една по-сигурна и уютна среда“, добави Павлин Далев, търговски директор и заместник управител на Fornetti България.

В България Fornetti присъства от 2007 г. и е сред предпочитаните места за бърза, вкусна и прясно приготвена храна. За всички фабрики на Fornetti е характерно това, че отговарят на най-високите изисквания за хигиена, безопасност на храните и гарантиране на качеството.