SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Ориз Екстра Крина в подкрепа на SOS каузата

29/06/2020 – В продължение на своята грижа към семейната трапеза КРИНА ще осигури на своите потребители възможността да подкрепят децата и семействата от програмите на SOS Детски селища България. Като производител на онези пакетирани храни, които всяко семейство обича и без които българската кухня не може – ориз, боб и леща – КРИНА ще дарява процент от всяка покупка на новия ориз Екстра в подкрепа на SOS каузата.

Кампанията стартира от 29 юни в следните вериги: Кауфланд, Билла, Метро, Фантастико, Коме, ЦБА, Промаркет, Мандарин, 345, Дар Никон и Фреш маркет. БЛАГОДАРИМ предварително на всички, които ще си купят Ориз Екстра Крина 1кг и ще подкрепят децата и семействата в риск.

„Прегръщаме каузата на SOS Детски селища България, защото вярваме, че всяко дете заслужава шанса да расте в уютна семейна среда”, споделя Мариaна Младенова, маркетинг мениджър на КРИНА

„Радваме се, че в лицето на КРИНА намираме нов партньор и вярваме, че това партньорство ще остане устойчиво във времето, защото семейството е споделена ценност. Благодарим на КРИНА и всички техни клиенти, които купувайки си ориз Екстра Крина ще подкрепят SOS каузата“, коментира Валерия Георгиева, национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България.

За Крина:

КРИНА произвеждат и пакетират онези храни, които всяко семейство обича и без които българската кухня не може – ориз, боб и леща. С Крина може да приготвите любимите пълнени чушки, японско суши или италианско ризото. Защото оризът има безкрайно много лица и КРИНА предлага голяма част от многообразните му видове.

Приготвянето на традиционни ястия с ориз може да се превърне в голяма драма, ако нямате точните съставки. Насладете се на любимите пълнени чушки, пиле с ориз, сарми или мляко с ориз с новия ориз Екстра от Крина. С него може да се развихрите в кухнята и да сте сигурни в отличния резултат. Висококачествен и едрозърнест, сварява се равномерно, подходящ за традиционни домашни рецепти – това са безспорните му предимства. С ориз Екстра от Крина няма драма в кухнята, защото е екстра.