SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Нов уют и топлина в SOS Малкия ни семеен дом Надежда благодарение на Тива +

14/01/2021 – Децата, младежите и екипът на SOS малкия ни семеен дом „Надежда“ в гр. Велико Търново посрещнаха Новата 2021г. с приятна изненада в интериора на социалната услуга.

През последното тримесечие на 2020г. в малкия семеен дом се направи ремонт със средства, дарени от компания „Тива +“. Благодарение на тях бяха реализирани следните дейности:

1.Подмяна на газов отоплителен котел в жилището, в което се помещава социалната услуга.

2.Основен ремонт на кухненското помещение и подмяна на подовото покритие в коридорите на малкия семеен дом.

С благородния дарителски жест в една трудна за всички година, ръководството и екипът на „Тива +“ Русе ни помогнаха да съхраним  уюта и топлината в нашия SOS Малък семеен дом.

Благодарим за щедростта, съпричастността, подарените радост и усмивки на детските лица! Пожелаваме им здрава, успешна и щедра 2021 година!

Компания Тива+“  е създадена с цел развитие на иновативни проекти в спедицията, логистиката и транспорта. Като част от групата компании на „Тива Ком“ е носител на ценностите на „Тива“ – коректност, финансова стабилност, партньорски отношения, опростяване на процесите.

 

X