SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

„ДА ПОРАСНЕМ ЗАЕДНО“ – РАБОТИЛНИЦА ЗА РОДИТЕЛИ

02/10/2019 – Сдружение SOS Детски селища България подписа споразумение за партньорство с Община Габрово в подкрепа на ранното детско развитие, чрез реализирането на разработена от УНИЦЕФ програма „ДА ПОРАСНЕМ ЗАЕДНО“ – Работилница за родители. 

Програмата е насочена към родители на малки деца на възраст до 4 години, както и бъдещи родители. Тя се състои от 14 сесии, с продължителност на всяка сесия – 2 часа, които се провеждат с група от 10-15 родители веднъж седмично. Сесиите включват кратки лекции, образователни филмчета, презентации, дискусии и работа в малки групи. Тук е мястото, където да поставите въпросите, които ви тревожат, да споделите опит и получите съвети от специалистите. Екипът на Центъра ни за обществена подкрепа в гр. Габрово очаква вашите заявки за участие на тел: +359/ 886 550 811;+359/ 888 894 443. Работилницата стартира от октомври.

При запълване на свободните места, желаещите родители ще имат възможност да се включат при сформиране на следваща  група от родители.

Участието в програмата е безплатно!