Да помогнем заедно -SOS Детски селища България

SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Да помогнем заедно: BILLA България отново избра да подкрепи каузата на SOS Детски селища

da-pomognem-zaedno

07/11/2017 – BILLA България отново избра да подкрепи каузата на SOS Детски селища. Голямата хранителна верига стартира инициатива в подкрепа на децата, за които Сдружението се грижи.

От 1 ноември до 30 ноември от всеки закупен продукт с марка BILLA, веригата ще отделя по 1 стотинка дарение за SOS Детски селища. Събраните средства ще бъдат изразходвани за подпомагане на деца, лишени от родителска грижа и деца в риск да загубят подкрепата на своите родители.

„Не само като представител на BILLA България, но и като родител, считам, че наш дълг е да помагаме на децата в риск. Ние вярваме в способностите и потенциала на всяко едно дете и затова искаме да направим всичко, което зависи от нас, като социално отговорна компания, за да можем да предоставим по-добър живот и образование на тези деца“, сподели Бойко Сачански, Управител на BILLA България.