Сподели
Facebook LinkedIn Twitter Google+

 

Стани SOS Приятел с месечни дарения от 20, 50 или 100 лв.

Имате въпрос? Свържете се с нас!

Елена Георгиева

+359 897 819 319 или

elena.georgieva@sosbg.org

 

 

 

Защо сме тук?

Като дете имаш нужда от човек, който наистина те вижда и който винаги е до теб, независимо какво се случва. Някой, който те държи за ръката, когато си малък и който вярва в теб, когато пораснеш и правиш първите си стъпки към самостоятелен живот.

Но днес едно на всеки десет децаи младежи е разделено от семейството си, изоставено, неглижирано, принудено да живее в среда на насилие или без необходимата подкрепа.  Последиците от това остават за цял живот, създавайки порочен цикъл, който се повтаря от поколение на поколение.

Ние сме тук, за да прекъснем този цикъл на неглижиране, насилие и изоставяне и в най-добрия случай да го предотвратим.

 

Как помагаме?

Вече над 30 г. Сдружение SOS Детски селища България осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на деца, останали без родителска грижа и деца в риск да загубят закрилата на своите родители. Сдружението предлага семеен тип грижа и подкрепа на семейството и активно се застъпва за правата на децата и младежите.

Заедно с нашите дарители и партньори поставяме основите на едно по-светло бъдеще за:

 

Как можеш да помогнеш и ти?

Като прегърнеш нашата кауза – „ПЪЛЕН С ОБИЧ ДОМ ЗА ВСЯКО ДЕТЕ“, защото именно така ще помогнеш да прекъснем цикъла на неглижиране, насилие и изоставяне. Набраните средства ще бъдат в подкрепа на децата, младежите и семействата, за които се грижим. 

 

Допълнителна информация

Като редовен месечен дарител – SOS Приятел – можете да ползвате данъчни облекчения, за целта издаваме Удостоверение за дарение.

С попълването на формата се съгласявате, че сте прочели и приемате Общите условия за извършване на автоматични месечни дарения. За успешна регистрация, след като попълните тази и следващата форма, с данните на Вашата карта, моля кликнете върху линка на прозореца „Успешна оторизация, може да стратирате приложението от тук.“

Вашите дарения са защитени и ще бъдат обработени от Epay.bg от името на SOS Детски селища България. Тези дарения ще виждате в банковото ви извлечение като: BGR EASY PAY SOS DETSKI SELISHTA BULGARIA. Сдружение SOS Детски селища България е вписано в Търговския регистър и регистър на ЮЛНЦ към Агенция по вписванията с ЕИК: 000647906.
secure img epayepay spotlight img

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Сподели
Facebook LinkedIn Twitter Google+
X