SOS приятел

SOS приятел

Сподели
Facebook LinkedIn Twitter Google+

Стани SOS Приятел с редовни месечни дарения от 20, 50 или 100 лв.

Имате въпрос? Свържете се с нас!

Моника Атанасова

+359 885 999 531

monika.atanasova@sosbg.org

Само с помощта на дарителите, нашата мисия става реалност, защото зад всяко число, стои съдба на дете. Разчитаме на Вас!

Като редовен месечен дарител – SOS Приятел – можете да ползвате данъчни облекчения, за целта издаваме Удостоверение за дарение.

С попълването на формата се съгласявате, че сте прочели и приемате Общите условия за извършване на автоматични месечни дарения. За успешна регистрация, след като попълните тази и следващата форма, с данните на Вашата карта, моля кликнете върху линка на прозореца „Успешна оторизация, може да стратирате приложението от тук.“

Вашите дарения са защитени и ще бъдат обработени от Epay.bg от името на SOS Детски селища България. Сдружение SOS Детски селища България е вписано в Търговския регистър и регистър на ЮЛНЦ към Агенция по вписванията с ЕИК: 000647906.
secure img epayepay spotlight img
 

Всяка година над 2 000 деца в България биват изоставени от родителите си, повечето от които още в родилния дом. Тревожен е фактът, че това е устойчива тенденция през последните 10 години. Особено драматично е положението на тези семейства в условията на сегашната епидемична и зараждаща се икономическа криза, когато уязвимите социални групи стават още по-уязвими.

Сдружение SOS Детски селища България осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на деца, лишени от родителска грижа. Също, подкрепяме семейства с деца, които са в риск да загубят закрилата на своите родители, и активно се застъпваме за правата на децата и младежите.

С вашата подкрепа се грижим за над 800 деца, младежи и техните семейства:

 

 

Сподели
Facebook LinkedIn Twitter Google+