SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Подкрепи децата и семействата

Подкрепи децата и семействата

Сподели
Facebook LinkedIn Twitter Google+

С настъпващата пролет и свежите пролетни дни, замисляли ли сте се, че някои деца нямат дом? Стани SOS Приятел и помогни на дете да расте щастливо.

Само с помощта на дарителите, нашата мисия става реалност, защото зад всяко число, стои съдба на дете. Разчитаме на Вас!

Стани SOS Приятел с редовни месечни дарения от 20, 50 или 100 лв.

С попълването на формата се съгласявате, че сте прочели и приемате Общите условия за извършване на автоматични месечни дарения. За успешна регистрация, след като попълните тази и следващата форма, с данните на Вашата карта, моля кликнете върху линка на прозореца „Успешна оторизация, може да стартирате приложението от тук.“

Имате въпрос? Свържете се с нас!

Моника Атанасова

+359 885999531 или Monika.Atanasova@sosbg.org

Набраните средства ще бъдат изразходвани за подсигуряване на ежедневна грижа за децата, младежите и семействата, които Сдружение SOS Детски селища България подкрепя.

Вашите дарения са защитени и ще бъдат обработени от Epay.bg от името на SOS Детски селища България. Тези дарения ще виждате в банковото ви извлечение като: BGR EASY PAY SOS DETSKI SELISHTA BULGARIA. Сдружение SOS Детски селища България е вписано в Търговския регистър и регистър на ЮЛНЦ към Агенция по вписванията с ЕИК: 000647906.
secure img epayepay spotlight img

Всяка година над 2 000 деца в България биват изоставени от родителите си, повечето от които още в родилния дом. Това са тревожните данни според Агенцията за социално подпомагане. Тревожен е и фактът, че това е устойчива тенденция през последните 10 години. Особено драматично е положението на тези семейства в условията на сегашната епидемична и зараждаща се икономическа криза, когато уязвимите социални групи стават още по-уязвими.

Сдружение SOS Детски селища България осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на деца, лишени от родителска грижа. Също, подкрепяме семейства с деца, които са в риск да загубят закрилата на своите родители, и активно се застъпваме за правата на децата и младежите.

С вашата подкрепа се грижим за над 800 деца, младежи и техните семейства:

Сподели
Facebook LinkedIn Twitter Google+
X