SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

РЪКОВОДИТЕЛ

на SOS Семеен дом, гр. София

(Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи)

 

Сдружение SOS Детски селища България е част от голямото международно семейство SOS Children’s Villages International, което се грижи за близо 2,500,000 деца в 137 страни по света.

В България Сдружението започва дейността си през 1990 г.

В продължение на повече от 30 години SOS Детски селища България осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на деца, лишени от родителска грижа или в риск да загубят закрилата на своите родители. Сдружението предлага семеен тип грижа и подкрепа на семейството и активно се застъпва 0за правата на децата и младежите.

 

Подкрепата на младите хора в процеса на тяхното формиране е сериозно предизвикателство, но изпълнено със смисъл и усещане за бъдеще.

Ако сте на житейски и професионален кръстопът, ако търсите промяна и искате да инвестирате усилията си в една от най-смислените и благородни каузи, не се колебайте да ни се обадите.

Търсим хора, които са готови да се срещат с предизвикателствата без да губят фокуса към голямата цел и продължават напред с оптимизъм.

Основните Ви ангажименти ще бъдат:

  • Да отговаряте за дейностите в нашите два SOS Семейни дома „Мечтатели“ и „Приятели“
  • Да ръководите екип от 10 сътрудника, с помощта на които се реализира услугата ЦНСТ
  • Да осъществявате пряка социална и педагогическа работа с децата и юношите, настанени в ЦНСТ

Ако това ви интересува, можете да се свържете с нас. С удоволствие ще Ви дадем още информация на телефон 0889 826 182.

Очакваме кандидати с опит и познания в областта на социалните и педагогическите науки, с умения за управление и мотивиране на екип и най-вече с желание и готовност да работят за каузата на младежите, израснали в неблагоприятна социална среда.

В работата си Ръководителят на Семейния дом ще може да се опре на многогодишния опит на международна неправителствена организация с традиции и доказани успехи в областта на грижата за деца без родителска подкрепа.

Работата е интересна и динамична. Като нов член на екипа ще започнете с въвеждане в спецификата на работа в нашата организация и ще се запознаване с конкретните изисквания към позицията.

Сдружението осигурява ежемесечни супервизии и минимум един път в годината обучение по теми, съобразени с професионалните потребности на сътрудниците, като например: Травма ориентирана грижа, Защитно поведение, Управление на конфликти, Защита от насилие и др.

Ще имате пълната подкрепа на ръководството и екипа.

Организацията оценява, стимулира и подкрепя всеки сътрудник в стремежа му да се развива и израства професионално.

Работното време на Ръководителя на Семейния дом е стандартно. Присъствието му е необходимо в рамките на работния ден, а дистанционна форма на работа е приложима в много редки случаи и по изключение.

Работното място е в София, кв. Овча купел (удобна транспортна връзка с автобусни линии 111, 73, 60, метролиния 3)

Ако тази информация е привлякла вниманието Ви, можете да подадете документи за кандидатстване до 21 октомври на е-мейл адрес:  antonia.tilkova@sosbg.org  или да разгледате страницата ни www.sosbg.org, където ще откриете и други възможности за работа, както и интересни идеи за сътрудничество със Сдружението.

Позициите са отворени за служители на Сдружението и за кандидати извън организацията.

Ще се свържем само с одобрените кандидати.

Конфиденциалността на всички кандидатури е гарантирана по смисъла на ЗЗЛД.

X