SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Защото всяко дете заслужава спокоен сън

Фирма Еврофоум, главен партньор в доставка на суровини за производство на матраци на ТЕД-БЕД, се присъедини към подкрепата, която ТЕД оказва на SOS Детски селища България, като дари 7000лв. за дейността на организацията.

„Ние вярваме, че децата са нашето бъдеще и подкрепяме каузата на SOS Детски селища. Няма нищо по-хубаво от това да осигуриш семейство за децата, лишени от родителска грижа, или да подкрепиш едно семейство в риск, така че то да не се разделя с децата си“, сподели Чавдар Добрев, управител на Еврофоум България.

Фирмата е водеща в областта на производството и конфигурирането на полиуретанови пени с основно приложение в мебелната промишленост. С предлаганата богата гама от пени и услуги, фирмата се стреми да задоволи изискванията и на най-взискателните клиенти, осигурявайки решения, високо качество и обслужване.

X