SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

„Зарадвай себе си и любим човек с коледен подарък с мисия!“ SPORT DEPOT

08/12/2021 – SPORT DEPOT създаде лимитирана серия тениски Brille с коледни щампи и много настроение като част от кампанията „Всяка игра има значение“. С покупката на тениска ти даряваш 5 лв. в подкрепа на SOS Детски селища България. Така подкрепяш мисията децата да спортуват активно и да бъдат здрави.

Те имат нужда и получават грижа

Вече над 30 години ние осигуряваме семейство и здравословна среда за развитието и израстването на деца, лишени от родителска грижа и деца в риск да загубят закрилата на своите родители. Предлагаме семеен тип грижа и подкрепа на семейството и активно се застъпваме за правата на децата и младежите.

Всяка игра има значение

С игра децата са активни, енергични, усмихнати. В играта те опознават себе си, останалите и света около тях, учат се, израстват. Играта им дава пространство за въображението и простор за мечтите. Играта забавлява и радва децата. Затова всяка игра има значение.

Подари и дари

Можеш да бъдеш добротворец: направи коледен подарък с мисия. С покупката на тениска от нашата лимитирана серия „Всяка игра има значение“ даряваш 5 лева на SOS Детски селища България.

X