SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

X-ти Юбилейни Строителни Оскари в подкрепа на SOS Детски селища България

01/10/2020 – Десетото юбилейно издание на Наградите за луксозно строителство, архитектура и дизайн беше в подкрепа на 30-годишните усилия на SOS Детски селища България. Церемонията се проведе на 30 септември в балната зала на хотел Маринела и завърши с благотворителен търг с картини на стари майстори – отново в подкрепа на SOS каузата.

Гост на събитието беше посланикът ни на добра воля футболната легенда Красимир Балъков. Той предостави скъпа картина от личната си колекция за благотворителния търг. Участие в събитието взе и трикратната световна шампионка по бокс Дейзи Ланг (Деси Кирова). По време на благотворителната вечер бяха събрани 10 700 лева.

Водещи на събитието бяха Патриция Кирилова заедно с вечният господар на ефира Васко Мавриков. Гранд дамата на българската естрада – Джина Иванова от легендарната група Трамвай № 5, бе специален гост на сцената. В програмата пяха също Коцето Калки – звезда от хитовите музикални формати, заедно с нежната му половинка Мартина, както и талантливата млада певица Цвети Радойчева.

Досегашни носители на престижните награди LUXURY Property AWARDS са най-големите и успешни строителни компании у нас – Бигла III, БОРД, Арх Сити Строй, АНЕЛ Корпорация, ФИЛТО С, БАРАЖ Груп, Джи Пи Груп, студио БУЛАРХ с арх. Боян Захариев, NOVA CITY GROUP, ЛУКС БИЛД БГ, Ню Билдинг Пропърти, Трейс Груп, Енергоремонт Холдинг АД, Шарлопов Груп, Перфект Груп, Арт Е Строй, Булстрой Груп, арх. Боряна Христова, големи и малки общини, Столичните метростанции и др.

„Основната цел на церемонията е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики в луксозното строителство, успехите на българските строителни компании и архитекти у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България“, споделят управляващите съдружници на ВИП Комюникейшън – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.

X