SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Владимир Карамазов оцветява приказни герои с децата от SOS приемните ни семейства

 23/10/2019 – NIVEA и SOS Детски селища България стартираха петата поредна година на инициативата „Приказни моменти на грижа“. Както досега, така и тази година емблематичният за NIVEA крем в синя кутийка – NIVEA Crème, се предлага в лимитирана серия, като от всеки закупен продукт от серията NIVEA дарява по 30 ст. в помощ на децата, за които Сдружение SOS Детски селища се грижи. Владимир Карамазов подкрепи кампанията като помогна на децата от SOS приемните ни семейства да оцветят сцени с любимите приказни герои на кампанията – Тео, Мая, Зайо и Феята.

„Приказни моменти на грижа“ през 2019 г. слага край на инициативата под познатия ѝ формат, а NIVEA и SOS Детски селища България ще продължат съвместното си партньорство, като вярваме, че ни предстоят още много добри каузи. Щастливи и мотивирани от постигнатите резултати на кампанията през годините, в които успяхме да съберем и дарим над 160 000 лв., се надяваме тази година да дадем и заслужено успешен завършек.“ сподели Боряна Колева – бранд мениджър на NIVEA пред гостите на събитието.

Емблематичният приказен герой Зайо тази година беше изобразен върху лимитирана серия тениски, ръчно изработени от българския бранд „Кръгче“ за посланиците на кампанията. На събитието присъстваха популярните влогъри и блогъри Поли Недкова, Боряна Стефанова, Деница Стоянова – mom.aroundtheworld, Роси Димитрова – blondefox, yoanna.yokko, Empirina, Даяна Христова, Играта и Мис Вселена България 2015 Радост Тодорова – joytodorova.

Водена от мисията повече деца, лишени от родителска грижа, да имат възможността да растат с усмивка, любов и надежда в сърцата си, инициативата „Приказни моменти на грижа“ е подкрепяна през годините от редица популярни личности, сред които: Силвия Лулчева, Драго Симеонов, Криско, Тита, Орлин Павлов и музикантите от група „Остава“, Александра и Даниел Петканови, а тази година към тях се присъедини актьорът Владимир Карамазов.

Благодарение на посланици, ентусиасти и партньори, които застанаха зад „Приказни моменти на грижа“ и спомогнаха популяризирането ѝ, повече български деца получават шанса да имат щастливо детство. Всеки, които желае да подкрепи инициативата, може да сподели символите и каузата ѝ с #приказнасинягрижа.