SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

В навечерието на Деня на християнското семейство

23/11/2023 – В навечерието на Деня на християнското семейство екипът на SOS Консултативния ни център „Вяра“ в Габрово организира в СУ „Отец Паисий“ за учениците от 3 а и 3 б клас и техните родители тематични игри.

За участието си в кулинарен конкурс „Сладко и солено“ роделите приготвиха интересни на вид и вкус кексове и питки, които бяха оценени от жури с председател Михайл Филипов, възпитаник на Професионална гимназия по туризъм, гр. Габрово. Деца и родители се впуснаха в надпревара за бързина и съобразителност в подготвените от екипа игри. На дървото на ценностите децата изписаха какво е за тях семейството. То е всичко – любов, топлота, подкрепа, разбиране… Ще ги отнесат в своите класни стаи, за да им напомнят значимостта на семейството – да се ценим един друг , да се уважаваме и обичаме.

Специални благодарности на децата, техните учители и родители за активното им  участие! С пожелания за много вдъхновяващи споделени преживявания!