SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

УниКредит Кънсюмър Файненсинг дари 22 992 лева на SOS Детски селища България

05/08/2022 – УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД дари 22 992 лева за младежите и децата, които SOS Детски селища България подкрепя. Средствата бяха събрани от 1 до 30 юни 2022 г. в рамките на кампанията „Заедно сбъдваме детски мечти“ като за всеки отпуснат кредит в периода на кампанията УКФ дари по 1 лев в полза на SOS каузата. Събраната сума отива за покриване на разходи, свързани с отглеждането и възпитанието на децата в различните програми на Сдружението.

Партньорството между УниКредит Кънсюмър Файнeнсинг и SOS Детски селища България стартира през далечната 2010 г. с кампанията „Заедно сбъдваме детски мечти“ като през годините се утвърди като повече от успешно, с все по-впечатляващи резултати. Те са наш партньор вече повече от 10 години като за това време успяха да въвлекат и много свои партньори, които прегърнаха SOS каузата. „Благодарим им за устойчивостта и щедростта, признателни сме за подкрепата на всички техни партньори и клиенти“, сподели Валерия Георгиева, Национален изпълнителен директор на Сдружение SOS Детски селища България.

 

X