SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

УниКредит Кънсюмър Файненсинг дари 21 582 лева на SOS Детски селища България

06/10/2021 – УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД (УКФ) дари 21 582 лева за младежите и децата от SOS младежките ни домове и SOS малките ни семейни домове. Средствата бяха събрани от 1 до 31 август 2021 г. в рамките на кампанията „Заедно сбъдваме детски мечти“ като за всеки отпуснат кредит в периода на кампанията УКФ дари по 1 лев на SOS Детски селища България. Събраната сума отива за подкрепа на „SOS Младежки домове и SOS малки семейни домове“ в Габрово и Велико Търново, за покриване на разходи за храна и режийни разходи /газ, вода и електричество/ до края на 2021 г.

Партньорството ни с УниКредит Кънсюмър Файнeнсинг и SOS Детски селища стартира през 2010 г. с кампанията „Заедно сбъдваме детски мечти“ и през годините се утвърди като повече от успешно, с все по-впечатляващи резултати. УКФ благодари и на търговските си партньори, които се включват в подкрепа на тази кауза с огромен ентусиазъм и които през годините стават все повече. Тази година хипермаркети Практикер, верига магазини Зора, Вимакс Kлима ООД и Студио Модерна, отново удвоиха дарението на УКФ със сумата от техните обекти.

„УниКредит Кънсюмър Файненсинг“ са един от партньорите, издържали проверката на времето, и именно това ги прави изключително ценни за нас. Те са наш партньор вече повече от 10 години като за това време успяха да въвлекат и много свои партньори, които прегърнаха SOS каузата. Благодарим им за устойчивостта и щедростта, признателни сме за подкрепата на всички техни партньори и клиенти“, сподели Валерия Георгиева, национален изпълнителен директор на сдружение SOS Детски селища България.

X