SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Tupperware ни подкрепят в грижата за децата

27/03/2020 – В кризата, пред която сме изправени, всички осъзнаваме, че ще се справим само и единствено заедно! Благодарим на Tupperware България, които вече ни помагат това да стане по-бързо и по-лесно. От тях получихме изключително щедро дарение в размер на 10 000 лева. БЛАГОДАРИМ ВИ!

То ще ни помогне да подсигурим децата и семействата, за които се грижим, в условията на домашна карантина. Вече предприехме мерки за дезинфекциране с почистващи материали и дезинфектанти, снабдяване с храна и лекарства, осигуряване на условия за дистанционното обучение на младежите ни, а за най-малките – подходящи домашни игри и занимания. Средствата ще бъдат насочени към такъв тип разходи – храна, перилни и почистващи препарати, дезинфектанти, лекарства и медицински услуги. Те ще бъдат в подкрепа на всички наши звена – SOS Младежките ни домове в София и Велико Търново, SOS приемните ни семейства в София, Перник, Велико Търново, Габрово и SOS Детско селище Трявна, звеното ни „Майка и бебе“ в Габрово, както и SOS Центровете ни за обществена подкрепа в София, Перник, Габрово, В. Търново и Трявна.

Tupperware, Вашата подкрепа идва в най-необходимия момент! Карате ни да вярваме в така красивия слоугън „ЩеСеСправимЗаедно“. Благодарим Ви!

 Вече повече от 70 години Tupperware създава продукти, които помагат на хората да улеснят живота си. Пестенето на време и пари за потребителя, помагайки му да запази храната си свежа, винаги е била една от най-важните цели на Tupperware.

Днес Tupperware предлага съдове за съхранение на хранителни продукти, за подготовка и сервиране, както и висококачествени линии за готвене.

 

 

X