SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Тазгодишният ни каталог с коледни картички вече е тук благодарение на „Моушън Артс“ и „Ребранд“

 

03/11/2020 – Вече Ви представихме тазгодишния ни каталог с коледни картички. Уникалното в него е, че за първи път деца в SOS грижа се включиха лично в създаването му със своите прекрасни рисунки за печатни и електронни корпоративни картички. Чрез закупуването им за свои колеги, бизнес партньори и приятели Вие подкрепяте деца, лишени от родителска грижа или в риск да я загубят.

Но тези картички са факт благодарение на безвъзмездната подкрепа на две фирми:  Моушън Артс (Метрореклама), които отпечатаха 6 дизайна по 2500 броя или общо 15 000 коледни картички на стойност 2 200 лвева. Ето какво споделя г-жа Генчева, собственик и управител на Моушън Артс: ,,За да оцелеем в тази трудна и сложна ситуация, в която живеем в момента, трябва да се подкрепяме! Първо да сме хора, после и общество, което да запази съпричастността и връзките помежду си. В такова време се проявяват ценностите на един народ. Вярвам, че добротата и любовта са движещата сила. Когато помагаме на децата, помагаме и на себе си да запазим вярата, чистотата и искреността, които сега са ни толкова необходими! ‘‘

Другата фирма, която ни подаде ръка в подготовката на картичките е Ребранд, които отпечатаха 3 дизайна по 3000 броя или общо 9 000 броя картички на стойност 2358 лв. Използвали са технологията MGI 3D One за поставяне на частичен лак. „За нас в Ребранд е призвание да помагаме на организации като SOS Детски селища, които носят добро и помагат на деца в неравностойно положение. Вярваме, че всеки бизнес трябва да отдава своето и да помага за подобряването на обществото и за една по-силна България“, сподели г-н Младен Маринов, собственик и управител на Ребранд.

БЛАГОДАРИМ СЪРДЕЧНО и на двете фирми! Благодарим предварително и на всички Вас, които ще си купите от нашите картички и така ще подкрепите децата в риск.

В смутни времена като днешните децата, за които се грижим, имат още по-голяма нужда от любов, уважение и сигурност. Нека им ги осигурим заедно! Повече информация за кампанията ни ще намерите в нашия онлайн магазин.

 

X