SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Клиентите на търговска верига Фантастикo дариха 173 525 лева на SOS Детски селища България

06/01/2020 – Приключи Коледната кампания „Тя мечтае да остане в своето семейство. Ти можеш да сбъднеш мечтата й!“, инициирана от Търговска верига Фантастико и Сдружение SOS Детски селища България. Инициативата стартира на 28 ноември 2019 г. и обхвана цялата търговска верига „Фантастико“, под чиято марка развиват дейност 42 супермаркета на територията на София, Кюстендил и Елин Пелин. В периода на кампанията клиентите на Фантастико имаха възможност да направят дарение в размер на 1 (един) лев в подкрепа на SOS каузата при плащане на закупените от тях стоки на касите на супермаркетите.

Събраните средства са 173 525 лв. и ще бъдат изразходвани за предоставянето на качествена грижа за децата от SOS приемните семейства на Сдружението в София, Перник, Брезник, Велико Търново, Габрово и Трявна, както и за децата, които са в риск да загубят закрилата на своите родители.

„Благодарим от все сърце за  невероятното дарение от многобройните клиенти на ТВ Фантастико. Благодарим  за съпричастността към каузата, на която вече 30 година посвещаваме усилията си, за да може всяко дете да расте в семейство. Благодарение на нашите партньори и дарители даваме шанс на семействата в риск да останат заедно и родителите да се грижат за децата си – даваме шанс на децата да растат в собствените си семейства“, сподели Валерия Георгиева, Национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България.

Много сме радостни и благодарни на нашите клиенти за подкрепата и съпричастността към каузата на SOS детски селища. Това беше една изключително силна кампания и  ние се гордеем с това, че посрещаме  в обектите си хора, готови да помогнат и подкрепят децата в нужда”, заяви Валери Николов, управител и собственик на ТВ Фантастико.

X