SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Southwestern Advantage и SOS Детски селища – ново и обещаващо партньорство

09/06/2020 – Новите обстоятелства раждат нови партньорства. Най-новият ни партньор Southwestern Advantage прие SOS каузата като своя и вече работи в подкрепа на децата, младежите и семействата, за които се грижим. Младите хора от „Southwestern Advantage“ са най-новите ни съмишленици, които ще провеждат благотворителни кампании в полза на децата в риск.

За хората от „Southwestern Advantage“ не беше трудно да се влюбят в SOS каузата. На 7 юни те посетиха детското ни селище в Трявна, където освен приемните ни семейства се намира и SOS Центърът ни за обществена подкрепа в Трявна. Младежите бяха най-внимателната, културна и любознателна аудитория, която живо се интересуваше от всичко. Директорът на програмата SOS Детско селище В. Търново-Габрово-Трявна ги запозна детайлно с програмата и услугите. Имаше съпричастност, аплодисменти и добро настроение. Разгледани бяха и различни места за работа с деца и клиенти на Центъра ни за обществена подкрепа. Събитието завърши с общи снимки и желание за продължаване на контактите ни.

X