SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

SOS Детски селища България – в шорт-листа на номинациите за Европейските награди за социални услуги

23/10/2023 – SOS Детски селища България участва в конкурса на Европейските награди за социални услуги за 2023 година с проекта „Пътеки към свободата: Овластяване на младежи от алтернативна грижа да заживеят самостоятелно и пълноценно“. Нашето сдружение е включено в кратката листа на наградите в тематичната област Service Delivery. 

Всички сте запознати с нашия ангажимент към младите хора, напускащи алтернативна грижа, и към тяхното трудно или по-лесно адаптиране към независимия живот в общността. Това е оценено и от ESSA и ето ни пред Вас!  

 

Онлайн гласуването за Европейските награди за социални услугиза 2023 г. е открито от 12 октомври. Гласуването е отворено за обществеността, така че ще се радваме да споделете страницата за гласуване с вашата мрежа, за да увеличите шансовете на проекта в подкрепа на младежите, напускащи алтернативна грижа, да спечели тази година! Гласувайте и Вие!

Гласуването ще приключи на 4 ноември по обяд, а победителите ще бъдат обявени на церемонията по награждаването в Загреб на 16 ноември.

Период на гласуване: 12 октомври – 4 ноември. От 119 кандидатури съдийската комисия е избрала 43 проекта, които да преминат към общественото гласуване. Сега е моментът да си кажете думата!

Можете да гласувате за един проект във всяка категория – научете повече за различните категории тук.