SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

SOS Детски селища България с отличие на НПО портала в категорията „Най-голям успех в привличането на читатели“ 2022

20/10/2023 –  На годишните награди на НПО портала, които се състояха на 12 октомври, SOS Детски селища България получи сертификат за Второ място за най-голям успех в привличането на читатели през 2022 г.

С наградите НПО Порталът отличава за единадесета година организации, които са били най-активни и най-четени на сайта през предходната година. В наградите няма номинации и жури. Победителите се излъчват сред регистрираните потребители на Портала на база на статистика от сайта за всяка от категориите.

НПО Порталът има над 300 000 уникални посещения годишно, чете се от граждански активни хора, представители на бизнеса, на общинска и държавна администрация, журналисти, студенти, ученици, учители и други хора, които се интересуват от гражданското общество у нас, включително и от много българи в чужбина. Седмичният бюлетин на НПО Портала достига до над 9000 абонати.