SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

18/09/2017 – SOS Детски селища България е утвърден партньор в реализирането на кампанията „Да изчистим България заедно“, която bTV провежда всяка година. И тази година наши представители се включиха активно в националната доброволческа акция, състояла се на 16 септември. В „голямото чистене“ участие взеха:

SOS приемните ни семейства в Перник, деца и семейства, подкрепяни от SOS Центъра ни за обществена подкрепа в Перник, екипът на SOS Центъра ни за обществена подкрепа в Перник, деца и семейства, подкрепяни от SOS Центъра ни за обществена подкрепа в София, екипът на SOS Центъра ни за обществена подкрепа в София, младежи от SOS младежките ни домове в София и SOS приемните ни семейства в детското селище в Трявна.

„Вярваме, че „голямото чистене“ трябва да бъде част от ежедневието ни, ако искаме да живеем в една по-добра и чиста България и затова с готовност станахме част от отбора“, коментира Пламен Стоянов, Национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България.