SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Слънце в очите, ентусиазъм в душите

07/06/2018 – Екипът на SOS Центъра ни за обществена подкрепа в гр. Перник и децата, с които те се срещат всеки ден, отбелязаха 1 юни с разнообразни игри и забавни рисунки на асфалта.

За да зарадват малчуганите, две прекрасни какички нарисуваха лицата им. После всички заедно си направиха състезание с цветни балони, играха футбол и волейбол. Получи се един страхотен празник на открито, а след изтощителните занимания за всеки имаше и подкрепителна закуска. В края на празника участниците получиха грамота за най-добрата си изява по време на общия празник.

Най-хубавото е, че когато екипът на SOS Центъра ни се раздели с децата, в очите на всяко дете грееше слънце и имаше ентусиазъм да продължи да търси правилните пътища, както в една от игрите. SOS екипът ни остана с приятното усещане, че направиха един следобед по-пъстър и интересен за децата.

X