SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Щастливи на ски училище

05/02/2023 – За втора поредна година нашите приятели от Сдружение Клуб за спорт и туризъм „Мачирски“ и „Мачирски спорт“ предоставиха възможност на деца в SOS грижа да посетят безплатно ски училището им на Витоша. В ски обучението се включиха деца, които подкрепяме чрез SOS Консултативен център „Шанс“ и от приемните ни семейства от гр. София.

Безплатното ски училище се проведе в началото на януари в рамките на 5-дневен курс. Децата получиха както професионална подкрепа от учител, така и нужната ски екипировка за провеждането на дейностите. Всички деца са много щастливи, че имаха възможност да се докоснат до този зимен спорт, а времето навън беше чудесно именно за такива забавления.

Искрено сме благодарни за подкрепата, професионалното провеждане на курса и сърдечното отношение от страна на дарителите към децата. За тях бе вълнуващо преживяване, за което разказват с усмивка и интерес. За нас това е най-искреният показател, че кампанията е изпълнила своята мисия. Признателни сме за подкрепата на Сдружение Клуб за спорт и туризъм „Мачирски“ и „Мачирски спорт“.