SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

„Сбъдни мечтата за семейство“ – инициатива на CBA-KOME, BG Market и SOS Детски селища България

17/12/2019 – Търговска верига CBA-KOME и Сдружение SOS Детски селища България отново си партнират, за да сбъднат мечтата за семейство. Този път към инициативата се присъединява и BGMarket.

Кампанията „Сбъдни мечата за семейство. Не позволявай то да остане в детските мечти“ е с продължителност един месец и стартира от 15 декември в 31 магазина на CBA-KOME и от 16 декември в 12 магазина на BGМarket.

В рамките на този един месец клиентите на търговските вериги ще имат възможност да направят дарение в размер на 1 (един) лев в подкрепа на SOS каузата при плащане на закупените от тях стоки на касите на супермаркетите. Дарената сума ще бъде удържана заедно с цената на закупените от клиентите стоки. Дарението ще бъде отразено с отделна позиция в касовия бон, издаван на касите на магазините.

Събраните средства ще постъпват по сметка на SOS Детски селища България и ще бъдат изразходвани в подкрепа на децата, младежите и семействата, за които Сдружението се грижи.

Предварително благодарим на всички, които ще ни подкрепят.

X