SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

PROGRESS И SOS ДЕТСКИ СЕЛИЩА БЪЛГАРИЯ – 10 ГОДИНИ ПАТРНЬОРСТВО И ПРИЯТЕЛСТВО ЗА ДОБРОТО НА ДЕЦАТА

01/09/2022 – В края на сърдечната среща, състояла се в офиса на PROGRESS в София, главният изпълнителен директор на влиятелната технологична компания, г-н Йогеш Гупта, поднесе неочаквана изненада. Той връчи специална награда за SOS Детски селища България по повод 10-годишнината от началото на едно изключително успешно партньорство, помогнало на десетки деца и младежи в риск да растат в здравословна семейна среда, заобиколени от любов, грижа и сигурност. Г-н Гупта сподели убеждението си, че грижата за децата е инвестиция в бъдещето, и оцени високо постигнатите от Сдружението резултати  в рамките на дългосрочното партньорство.

„За мен е чест и истинско удоволствие да получа наградата за SOS Детски селища България. Тя е доказателство за признание на нашите непрекъснати усилия да помогнем по най-добрия начин на децата и младежите в грижа на организацията. Да им гарантираме спокойно детство, да им дадем шанс за бъдеща успешна личностна и професионална реализация“, коментира Соня Живкова, директор „Фондонабиране – корпоративни партньорства“. „Преди 10 години стартирахме едно партньорство, което постепенно прерасна в приятелство. А за децата и младежите е много важно да знаят, че имат много приятели, които мислят за тях и ги подкрепят. Благодарим ви от все сърце, скъпи приятели от PROGRESS!”

PROGRESS е златен корпоративен партньор на SOS Детски селища България. Общият размер на даренията в полза на организацията през годините, достига близо 300 000 лева, включително ежемесечни дарителски вноски на служители на PROGRESS в полза на Сдружението.