SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Продължава записването за тази учебна година 2022/2023 за SOS Детски център „Дренчета“

03/10/2022 – Новата учебна година в SOS Детски център „Дренчета“ вече тече с пълна пара. Записването на децата за тази учебна година 2022/2023 продължава.

Центърът предоставя дневна грижа за деца на възраст от 2 години до постъпване в първи клас. Вярваме, че всяко дете заслужава индивидуален подход, много арт занимания, както и достатъчно време сред природата и затова при нас ги получава!

За допълнителна информация използвайте следните контакти:

Имейл: drentcheta.center@sosbg.org

Телефон: 0889 826 182

Центърът е уникално място за отглеждане, възпитание и обучение на децата. Разположен е в самото SOS детско селище, сред чист планиски въздух и красивата природа на с. Дрен, в полите на Верила. Сградата е специално построена, обзаведена качествено и с всичко необходимо за комфорта и доброто развитие на малчуганите.

Екипът от професионалисти, отдадени на децата, работи за разгръщане на талантите и заложбите на всяко дете. Заниманията се провеждат по образователни направления, определени в държавния образователен стандарт за предучилищно образоване, като акцентът е върху изобразителните изкуства и движението сред природата.

Центърът предлага на малчуганите вкусна и здравословна храна, качествени грижи, забавни дейности и много игри на открито. Заниманията с децата се провеждат в малки групи и са съобразени с индивидуалните нужди на всяко дете.

X