Приятна изненада в първите дни на септември -SOS Детски селища България

SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

priyatna-iznenada-v-prvite-dni-na-septemvri12/09/2017 – Една приятна изненада в първите дни на септември за децата от SOS приемните ни семейства от детското селище в Трявна направи младото семейство Ваня и Николай Атанасови.

Тя е от Пловдив, той от Габрово. Живеят и работят във Франкфурт, но си казаха „Да“ за съвместен живот в Трявна. Красотата на града и неговите възрожденски традиции ще останат прекрасен спомен. Извеждането на булката от Даскаловата къща крие толкова хубава символика, свързана с вечно греещите слънца на тревненските резбари, че не се съмняваме в щастливия общ път на младоженците.

Наред с многото и прекрасни пожелания на приятели и близки семейство Атанасови пожелаха вместо цветя да приемат паричен подарък в подкрепа на децата от SOS приемните ни семейства в Трявна. Събраната сума от 750 лева те дариха с надеждата да донесе радост и на децата.

Бъдете щастливи и неразделни Ваня и Николай!