SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Приложното колоездене и децата

28/09/2020 – За втора поредна година деца, които подкрепяме чрез SOS Центъра ни за обществена подкрепа в Трявна, деца от приемните ни семейства в SOS Детско селище Трявна и деца от гр. Габрово се включиха в кампанията за безопасност на пътя, под надслов „Движи се разумно“.

Мероприятието беше организирано от екипа на SOS Центъра ни по покана от Областна администрация Габрово и се състоя на 18 септември на площад „Възраждане“ в Габрово. За целите на заниманието бе осигурена площ за трасето, по което децата се състезаваха. След кратка беседа по безопасно колоездене се стигна до същинската част, където младите колоездачи трябваше да покажат майсторско управление на велосипед и прецизност.

Най-добрите трима получиха награди, осигурени от организаторите, като всички участници останаха доволни и споделиха, че биха били радостни да бъдат провеждани повече такива събития.  Ние получихме специални благодарности за успешното провеждане на събитието.

X