SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Приемното семейство на Ивелина Димова отново ще се радва на уютна семейна среда

19/08/2020 – Благодарение на строителната компания ДЖИ ПИ ГРУП вече започнаха ремонтните дейности в дома на Ивелина. Тя се грижи за две момчета и едно момиче. Къщата им, една от дванайсетте фамилни къщи в SOS Детско селище Трявна, пострада вследствие на подпочвена вода, навлязла в основите на къщата, както и влага от банята.

За да се отстранят щетите, се налага частичен ремонт на банята и една от детските стаи. Разходите за всичко това възлизат на 4 000 лева и ще бъдат поети от ДЖИ ПИ ГРУП.

ДЖИ ПИ ГРУП AД е строителна компания, обхващаща широк спектър от услуги в сферата на жилищното, общественото и промишленото строителство. Специализирана е в изграждането на инфраструктурни обекти, промишлени сгради, изграждане и поддръжка на бензиностанции, пътища и обществени сгради и съоръжения, спортни бази и жилищни комплекси.

Благодарим на ДЖИ ПИ ГРУП, защото те не просто спомагат за оползотворяването на пълния капацитет на къщата, но и за изграждането на още по-уютна и спокойна домашна среда за децата.

X