SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

„Подари усмивка“ събра 10 300 лв. в подкрепа на SOS каузата

 01/04/2021 – Natural Factors България, които миналата година ни подадоха ръка, за да гарантираме заедно качествената грижа за децата в риск, направиха дарение в подкрепа на SOS каузата в размер на 10 300 лв. Средствата бяха събрани по време на съвместната ни кампания „Подари усмивка“, която стартира в началото на октомври 2020 г. и продължи до януари 2021 г. В рамките на тази кампания процент от продажбата на всеки продукт с марката Natural Factors беше в подкрепа на децата и семействата, за които SOS Детски селища България се грижи.

„Всяко дете заслужава да има семейство, да получава грижи и обич, да расте в здравословна среда, в която да се чувства щастливо. Ние вярваме в това и се радваме, че с Natural Factors споделяме тези ценности. Благодарим и на всички техни клиенти, които купувайки техните витамините и минерали, ни подкрепиха“, споделя Валерия Георгиева, Национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България.

„За нас бе важно да подкрепим SOS Детски селища България, защото вярваме, че здравето и щастието вървят ръка за ръка. Протегната при нужда ръка e най-прекия път до сърцето. Щастливи сме, че успяхме да се включим в кампанията „Подари усмивка“ и да подкрепим децата и семействата, за които SOS Детски селища България се грижи. Вярваме в успеха на тази кауза и благодарим за възможността да дадем своя принос към нея“, заяви г-н Светлозар Иванов, изпълнителен директор на Natural Factors България.

Natural Factors е лидер в производството и развитието на продукти за здравето в световен мащаб. Компанията има над 50 години опит в производството на витамини, минерали, билкови екстракти и специализирани формули. Повече за тях можете да прочетете тук.

X