SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

„Подари усмивка“


09/10/2020 – Natural Factors България и SOS Детски селища България отново си подават ръка, за да гарантират качествената грижа за децата в риск. Съвместната кампания „Подари усмивка“ стартира в началото на октомври и ще продължи до януари 2021 г. В рамките на тази кампания процент от продажбата на всеки продукт с марката Natural Factors отива в подкрепа на децата и семействата, за които SOS Детски селища България се грижи.

Всяко дете заслужава да има семейство, да получава грижи и обич, да расте в здравословна среда, в която да се чувства щастливо. Компания Natural Factors силно вярва в тази идея и за да даде своя принос към нея, се включва отново в каузата на SOS Детски селища. Вие също можете да се присъедините към тази благородна инициатива. За целта е необходимо да закупите продукт/и на Natural Factors от следните аптеки: Ремедиум, Гален, Асклепий, Астра, Маринов, Нове, Субра, К-Крес кактус, Запад, Royal pharmacy, Матрикариа, Ди Фарма, Рени, Марви.

Natural Factors е водещ производител на натурални продукти в Северна Америка. Компанията има над 50 години опит в производството на витамини и минерали, билкови екстракти, антиоксиданти и други естествени средства. Повече за тях можете да прочетете тук.

X