SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Почивката на семейство Борисови

23/09/2021 – Лятото е любим сезон на много хора, а какъв по-добър завършек на летните дни от почивка на морето? Няма дете, което да не усети вълнение при вида на морския бряг. Чиста морска вода и ситен пясък посрещнаха семейство Борисови, което подкрепяме чрез SOS Центъра ни за обществена подкрепа в Перник.

Седемчленното семейство прекара цяла седмица в Комплекс „Милениум“ Свети Влас. Всички нощувки бяха напълно безплатни, като комплексът предостави на семейството цял апартамент. Семейството разказва с радост за преживяванията си, а думите на децата бяха: „Толкова беше хубаво, че искахме да останем там.“ Родителите също останаха много доволни и благодарни на всички, които помогнаха за осъществяването на тази незабравима лятна почивка.

Семейство Борисови имат пет момчета и две момичета. Семейството се подкрепя чрез SOS Центъра си за обществена подкрепа в Перник.

X