SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Paysafe дари 25,426 лева на деца в нужда

11/01/2020 – Посрещаме 2021 година с добри новини за децата и младежите в SOS  младежките ни домове във Велико Търново, SOS малкия ни семеен дом във Велико Търново и SOS малък семеен дом в Габрово. Благодарение на усилията на Customer Service, Database Administration и Accounting Shared Services екипите на @Paysafe и активната работа на Diversity and Inclusion комитета в София компанията дари 25,426 лева в подкрепа на SOS каузта. Средствата ще подпомогнат и SOS Центъра ни за обществена подкрепа в гр.Перник.

Активното участие в различни благотворителни инициативи е традиция за служителите в Paysafe. Компанията насърчава и подкрепя по всевъзможни начини служителите, желаещи да се включат в дадена кауза. Само през месец декември 2020 г. служители от различни екипи подкрепиха организации и инициативи като Операция плюшено мече, Център за грижа на хора, болни от аутизъм, Кръвен център в гр. Плевен, програмата Готови за успех на фондация Бикоуз и много други.

Повече за компанията и възможности за кариерно развитие може да намерите тук: https://careers.paysafe.com/careers/

X