SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Първите места пак са за нас

06/10/2020 – За поредна година младежи и девойки от SOS Младежките ни домове „Мечтатели“ и „Приятели“ в София, взеха участие в националния шампионат за деца и младежи в риск.  Тридесет и третото издание на събитието се проведе на 30 септември 2020 г. в комплекс „Спортна София 2000“ в столичния парк „Възраждане“ под надслов „Спортът достъпен за всички деца“.

Младежите от SOS Младежките ни домове се състезаваха в четири вида спорт в съответните възрастови категории, като в три от тях показаха отлични резултати. С. Йорданова се класира на първо място в дисциплината таекуондо и второ място в надпреварата по лека атлетика за момичета (13 – 15 години). В. Петров се класира на първо място по бадминтон (юноши 16 – 18 години). 

На победитетелите тържествено бяха връчени медали и подаръци. Напрежението по време на състезанията отстъпи място на радостни емоции, приятелски закачки, поздравления и обещания за нови срещи.

X