SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Първа стъпка към ново партньорство

18/06/2020 – Направена е още една стъпка към ново партньорство. Съдърланд Глобъл Сървисиз България проявиха интерес към SOS каузата и ни дариха ваучери за храна за стойност 838 лева. Те са предназначени за Програма SOS Детско селище В. Търново – Габрово – Трявна.

Благодарни сме за този жест. Считаме го за отправната точка на едно обещаващо партньорство в подкрепа на децата и младежите, за които се грижим. Съдърланд Глобъл Сървисиз България проявиха интерес към нашата Програма „Начало на самостоятелен живот“, в рамките на която подкрепяме младежи, излезли от грижа, да продължат своя самостоятелен живот. Искрено се надяваме тази глобална организация, обслужваща клиенти във всички основни индустриални вертикали, да продължи подкрепата си към нашите младежи и да станe част от нашето голямо SOS семейство, което тази година става на 30 години.

Съдърланд е глобална организация за трансформация на бизнес процеси, обслужваща клиенти във всички основни индустриални вертикали. Със седалище в Рочестър, Ню Йорк, Съдърланд наема хиляди професионалисти, обхващащи 20 страни по света.

Екипът им в България достигна над 2900 служители в София, Пловдив, Варна и Бургас. Това са хората зад мониторите, гласовите команди, кликовете и всички междинни точки, чрез които клиентите се докосват до бизнеса. Съдърланд е мястото, където хората и процесите се обединяват в едно. 

X