SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Новият ни каталог 2023 с коледни картички вече е тук!

19/10/2023 – Ето че авторският ни каталог с коледни картички вече е тук. И през тази година в него ще откриете и картички по рисунки на деца в SOS грижа, създадени с вдъхновение, любов и надежда.

Всички деца – малки и пораснали, с трепет и вълнение очакваме всяка година наближаването на Коледа – един от най-светлите празници! Всяко дете отново протяга ръка към белия лист, за да напише най-съкровените си желания, които споделя с надежда към Дядо Коледа и неговите джуджета.

Пожеланията на децa, лишени от родителска грижа или в риск да я загубят, извират от сърцата им и не се материализират. Те копнеят за и имат нужда най-вече от дом, изпълнен с обич, уважение, сигурност и надежда, където да посрещат своите делници и празници!

Сбъднете желанията на децата в SOS грижа – закупете от нашите авторски коледни картички!“

 

Чрез закупуването им Вие подкрепяте деца, лишени от родителска грижа или в риск да я загубят. Благодарение на Вашата подкрепа те ще могат да растат в семейство – в среда на любов, уважение и сигурност.

Минимално количество за поръчка на картички на склад – общо 20 бр. картички от един или няколко вида.