SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

Награждаване на младежите, участвали в обученията по проекта YouthCan!

22/02/2023 – На 18 февруари организирахме награждаване на младежите, участвали в обученията по проекта YouthCan! Наградите връчиха Виолина Ненова от основния партньор по проекта Janssen и Роберт Желязков от фондация „Дари време“, която организира и проведе обученията. Най-добре представилите се младежи получиха ваучери от ozone.bg на стойност 150 лв. А това са:

  1. Виктория Магдова Нисторова 
  2. Ренета Пунзарова 
  3. Сияна Йорданова 
  4. Георги Керимидарски 
  5. Ивета Стефанова 

Всички получиха ваучери от Tendenz.

Втората част на събитието беше на тема предприемачество: какви знания и умения са необходими, за да бъдеш предприемач. Първата презентация беше на Добрина Манолова – създател и управляващ ourefty.com (иновативна марка дамски превръзки). Тя беше и домакин на събитието, което се проведе в нейния офис и зарадва всички с разкошна почерпка. Продуцентът Герги Абрашев показа филм и обясни за професиите на снимачната площадка. Криси Джелебова сподели за бизнеса на земеделските производители, а Иван от СупаСтар говори за ресторантьорския бизнес и новото предизвикателство, в което се гмурка – бизнеса с брашнени червеи.

В последвалата дискусия младежите бяха в директен контакт с презентаторите и обсъждаха възможности за стаж и развитие.

След срещата всички бяха много вдъхновени и щасливи, споделиха че с нетърпение очакват следващите срещи по проекта YouthCan!