SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

На добър час, абитуриенти!

19/05/2023 – SOS Семейните ни домове във Велико Търново тържествено се сбогуваха със своите абитуриенти от Випуск 2023 г. Събитието бе почетено от г-жа Росица Димитрова – Директор Дирекция „СДЗ“ в Община В. Търново, представители на ОЗД, класни ръководители и други.

Весето, Ивана и Гери поемат по пътя на своя самостоятелен живот. Зад тях остават ученическите дни и всичко, преживяно с приятелите от семейните ни домове. Нескрито вълнение и малко тъга бяха обхванали всички присъстващи.

Гостите поднесоха своите поздравления с пожелание за здраве и бъдещи успехи, за дързост, която да отваря пред тях затворени врати и да проправя път към мечтите. Абитуриентките получиха топло приветствие и от най-малките деца, с които са споделяли последната година в SOS Семейните домове.

Разбира се, че имаше и подаръци, много прегръдки, щастливи усмивки и немалко сълзи. И както му е редът, за всички присъстващи – почерпка.

Щастлив път, мили момичета! Желаем ви успех, защото абитуриентският бал е веднъж, но най-важното тепърва предстои. Изпращаме ви с обич и вярваме, че дълбоко в сърцата, си ще запазите свиден спомен за времето с нас!