SOS Детски селища България е организация за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да има семейство и да расте в среда на любов, уважение и сигурност.

myfarm-bg-v-podkrepa-na-sos-detski-selishhaМоята ферма (MYFARM.BG), която доставя до дома или офиса Ви вкусни продукти от подбрани малки български ферми, вече е в подкрепа и на децата, за които Сдружение SOS Детски селища се грижи.

Докато поръчват екологично чиста, отглеждана и приготвена в духа на българската традиция храна, клиентите на „Моята ферма“ ще имат възможността да направят дарение за децата, подкрепяни от SOS Детски селища като добавят този продукт в кошницата си с покупки.

За да направите дарение от 5 лв. към Вашите покупки от myfarm.bg, е необходимо само да добавите към кошницата си продукта „Дари за децата от SOS Детски селища“ и така помагате на деца в риск. Може да добавяте неограничен брой дарения от 5 лв. към Вашата кошница. Освен това за всяко Ваше дарение myfarm.bg дарява 5 лева.

Събраните средства ще бъдат в подкрепа на над 500 деца и младежи от програмите на SOS Детски селища:

  • Децата в SOS приемните семейства в София, Перник и детското селище в Трявна
  • Младежите от SOS младежките домове в София, Велико Търново и Габрово
  • Младежите, подкрепяни чрез Програмата “Начало на самостоятелен живот”
  • Децата, които са в риск да загубят грижата на своите семейства и които подкрепяме чрез SOS центровете за обществена подкрепа в София, Перник, Велико Търново и Габрово

 

„Ние от Myfarm.bg вярваме, че никое дете не трябва да расте само, затова искаме да дадем шанс на децата да растат в семейство“, споделя г-н Козарев, собственик на MYFARM.BG